Deze 3 sterrenbeelden zullen ten prooi vallen aan intense emotionele turbulentie

Het is mei 2023 en astrologie bezorgt ons een spannende en veelbewogen tijd. Op 7 mei 2023 gaat Venus Kreeft binnen en deze overgang zal veel emotionele turbulentie veroorzaken voor bepaalde sterrenbeelden. Venus is een planeet die wordt geassocieerd met liefde, schoonheid en aantrekkingskracht en is zeer emotioneel invloedrijk bij mensen.

Wanneer ze Kreeft binnengaat, zullen de energie en emoties van degenen die door deze overgang worden getroffen, worden versterkt. Mensen die verbonden zijn met dit sterrenbeeld zullen geconfronteerd worden met zeer sterke en intense emoties. Ze zullen moeten leren omgaan met gevoelens die soms heftig en vaak tegenstrijdig kunnen zijn.

In dit artikel bekijken we hoe deze overgang verschillende sterrenbeelden zal beïnvloeden en hoe ze zich daarop kunnen voorbereiden. We zullen ook manieren onderzoeken waarop ze eventuele moeilijkheden kunnen overwinnen. Dus blijf op de hoogte en lees aandachtig, want de astrologische voorspellingen komen eraan.

Op 7 mei 2023 gaat de planeet Venus het teken Kreeft binnen. Deze astrologische invloed kan belangrijke gevolgen hebben voor bepaalde tekens van de dierenriem. De aanwezigheid van Venus in een teken kan positieve veranderingen teweegbrengen, zowel emotioneel als materieel. Mensen die onder invloed zijn van deze planeet zullen gevoeliger zijn voor emoties en gevoelens. De emoties die tijdens deze maand worden ervaren, kunnen zeer intens en gevarieerd zijn. Diepe emoties, zoals liefde en mededogen, zullen ook gemakkelijker te voelen zijn. Bovendien kunnen de positieve aspecten van deze intrede in Kreeft het voor betrokkenen gemakkelijker maken om hun plek in de wereld te vinden en hun dromen en ambities te realiseren. Over het algemeen heeft Venus een grote invloed op het leven van de inboorlingen van de dierenriem en kan het gedurende de maand mei tot aanzienlijke veranderingen leiden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Mei wordt een periode rijk aan emoties voor de inboorlingen van het teken Kreeft. Onder invloed van de planeten word je onderworpen aan zeer sterke en intense sensaties. Je kunt intense momenten en belangrijke transformaties verwachten. Er zal een energie van wedergeboorte ontstaan ​​en je laten bloeien. Dit is het perfecte moment om je intuïtie te verkennen en belangrijke beslissingen te nemen.

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

Tijdens de maand mei zullen degenen die geboren zijn onder het teken Schorpioen bijzonder gevoelig zijn voor planetaire invloeden. Je geest zal zich openen voor een grotere wereld en je creativiteit zal worden gestimuleerd. Je krijgt de kans om wat je in het verleden hebt geleerd in praktijk te brengen op alle gebieden van je leven. Planetaire invloeden zullen je nieuwsgierigheid en ambitie aanwakkeren en je een nieuw elan geven.

 
 
 
 
 
Voir cette publication sur Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Birgit Hoppe (@birtjehoppe)

Vissen (19 februari – 20 maart)

De inboorlingen van het teken Vissen krijgen in mei de kans om te profiteren van een periode van transformatie. Astrale invloeden zullen spirituele verkenning en het zoeken naar een dieper doel stimuleren. Deze periode is ideaal om afstemming te vinden met je dromen en doelen, en om je authenticiteit te bevestigen. Laat je inspireren en volg je intuïtie om de innerlijke wijsheid te bereiken die je ziel verbergt.

Related post