Deze 3 tekens van de dierenriem maken de komende weken een nieuwe start!

In het voorjaar van 2023 komt Venus in Stier en Mercurius in Ram, wat belangrijke veranderingen voor de dierenriem inluidt. De dierenriemtekens die door deze astrologische bewegingen worden beïnvloed, zullen gunstige veranderingen in hun leven ervaren. Venus in Stier brengt meer stabiliteit en vertrouwen, terwijl Mercurius in Ram een periode van nieuw begin inluidt. Deze astrologische bewegingen zullen sommige tekens meer beïnvloeden dan andere en het is belangrijk te begrijpen hoe ze je persoonlijke leven zullen beïnvloeden.

In dit artikel bekijken we hoe deze astrologische bewegingen de dierenriemtekens zullen beïnvloeden en hoe de betrokkenen zich erop kunnen voorbereiden. We zullen ook kijken naar de positieve effecten die deze bewegingen op sommige mensen kunnen hebben en hoe zij er het beste van kunnen maken. Nu we een nieuw seizoen ingaan, biedt de astrologie ons een unieke gelegenheid om ons voor te bereiden op de komende veranderingen en ervoor te zorgen dat we er klaar voor zijn.

De lente is het seizoen van vernieuwing en deze lente brengt een bijzondere nieuwe energie met zich mee. Met Venus en Mercurius in beweging zijn hun respectievelijke invloeden zeer interessant. Venus in Stier zal mensen aanmoedigen hun creatieve kant te verkennen en nieuwe manieren te vinden om de wereld te zien. Bovendien zal zij de banden tussen mensen en de aarde versterken en voor iedereen mogelijkheden scheppen om zaadjes te planten voor een betere toekomst.

Mercurius in Ram zal helpen een stroom van inspiratie los te maken. De nieuwe energie die vrijkomt zal mensen aanmoedigen om persoonlijk te groeien en de komende weken een nieuwe start te maken.

Hoewel alle tekens kunnen profiteren van deze planetaire invloed, zullen sommigen er meer baat bij hebben dan anderen en zullen zij hun projecten zien vorderen met deze vernieuwde energie. Terwijl we ons door dit seizoen van vernieuwing bewegen, blijf dan alert op de verborgen boodschappen die door de beweging van de sterren kunnen worden gecommuniceerd.

Stier – 21 april – 21 mei

De lente is een seizoen van verandering en vernieuwing, en dat is voor de Stier niet anders. Met de opkomst van de planeten Mars en Venus maken zij een nieuwe start en worden zij aangemoedigd om projecten aan te pakken die hun na aan het hart liggen. Zij moeten moedig zijn en zich op hun doelen richten, zonder zich te laten afleiden door de obstakels die hen in de weg staan. Dit is een goede tijd om nieuwe vaardigheden te leren of een nieuwe carrière te beginnen. Creatief zijn en buiten de kaders durven denken zal door het universum worden beloond.

Maagd – 22 augustus – 22 september

De lente is een zeer belangrijke tijd voor Maagden, want zij worden aangemoedigd om nieuwe mogelijkheden te verkennen, hun vaardigheden te ontwikkelen en hun plannen in daden om te zetten. De planeet Mercurius zal hun geest stimuleren en een gelegenheid bieden om nieuwe initiatieven te nemen. Dit is ook een uitstekende tijd om gezonde relaties met anderen te ontwikkelen en oplossingen te vinden voor de problemen waarmee zij worden geconfronteerd. Met de juiste hoeveelheid doorzettingsvermogen kunnen zij hun doelen bereiken.

Leeuw – 23 juli – 22 augustus

De Leeuw profiteert van de lente om een nieuwe start te maken en zijn eigen lot te bepalen. Onder de gunstige invloed van de planeet Jupiter kunnen zij hun ambities en dromen verwezenlijken. Zij zullen een beroep moeten doen op al hun innerlijke krachten om de moeilijkheden waarmee zij worden geconfronteerd te overwinnen en het succes te behalen dat zij verdienen. Geduld is essentieel op de weg naar succes.

Related post