Het lot ligt in lijn voor deze 3 tekens: hun droom gaat uitkomen!

Lente 2023 zal een seizoen van beweging en verandering zijn. Plutode ster van de transformatie, is verhuisd naar het teken van de Watermanopent de deur naar een nieuwe cyclus die belooft belangrijke veranderingen.

Deze planeetstand betekent dat bepaalde dierenriemtekens het geluk zullen hebben dat hun dromen in vervulling gaan. Nieuwe en opwindende mogelijkheden zullen op hun pad komen en hen nieuwe vooruitzichten voor hun toekomst.

Deze planetaire invloed zal voor sommige tekens ook weerstand en beroering betekenen. Er kunnen zich onverwachte gezondheidsproblemen voordoen en zij zullen de kracht en de moed moeten vinden om de obstakels die hen in de weg staan te overwinnen.

Het is belangrijk de kracht van deze periode te erkennen en te begrijpen hoe je je aan deze veranderingen kunt aanpassen. In dit artikel bekijken we hoe deze planetaire bewegingen de verschillende tekens van de dierenriem en hun toekomstige levens. De bewegingen van de sterren onthullen nieuwe informatie over onze lotsbestemming en hoe we verder kunnen komen.

Pluto in Waterman deze lente is een bijzonder interessant voorbeeld. Van Pluto’s bewegingen is bekend dat ze transformatie en wedergeboortePluto is een krachtige ster, maar zijn effecten zullen niet voor alle tekens hetzelfde zijn. Hoewel Pluto een krachtige ster is, zal het effect ervan niet voor alle tekens hetzelfde zijn. Het is belangrijk om uw geboortehoroscoop om te bepalen of u van deze invloed zult profiteren en welk deel van uw leven Pluto zal transformeren. In elk geval is de lente een bijzondere tijd om te profiteren van Pluto in Waterman en kansen te grijpen als ze zich voordoen.

Stier – 21 april tot 21 mei

De lente is een ideaal seizoen voor StierDe invloeden van de planeten helpen hen hun dromen te verwezenlijken. Met de aanwezigheid van Venus, de godin van de liefde en de schoonheid, is de Stier vervuld van passie en verlangen. De Zon brengt kracht en positieve energie die hen in staat stelt hun doelen met enthousiasme te bereiken. Met Mars ter ondersteuning hebben ze genoeg motivatie om hun ambities waar te maken. Stier kan zich krachtiger en zelfverzekerder voelen dan ooit tijdens dit seizoen en hun dromen zien uitkomen.

Leeuw – 22 juli tot 22 augustus

De lente is een zeer gunstig seizoen voor de LeeuwHet is een tijd van creatieve en artistieke mogelijkheden. De ZonDe Zon, de heersende planeet van Leeuw, brengt een kracht en zekerheid die hen een gevoel van macht en veiligheid geeft. De aanwezigheid van Mercurius geeft dit teken een levendige en alerte geest, waardoor het alle mogelijkheden kan verkennen. Met de aanwezigheid van Jupiter, Leeuw in staat gedurfde risico’s te nemen en zijn doelen te bereiken.

Maagd – 23 augustus tot 22 september

De lente is een zeer belangrijk seizoen voor Maagden omdat het bevordert groei en ontwikkeling. De aanwezigheid van de Zon geeft dit teken een nieuwe energie die het mogelijk maakt een doel met succes te bereiken. De aanwezigheid van Venus geeft Maagden een diep gevoel van medeleven en menselijkheid. Met Mercurius als heersende planeet profiteert dit teken van verhoogde concentratie en uitstekende communicatie. Maagden kunnen profiteren van de positieve vibraties van de lente om hun volledige potentieel te bereiken.

Related post