IQ test: als je opmerkzaam bent, moet je supersnel zijn om 5 verschillen tussen deze 3 kinderen in de bus te zien in 17 seconden.

Kun je binnen de tijd de 5 elementen onderscheiden die de 3 kinderen op de foto onderscheiden?

Ontdek deze nieuwe IQ-test waarin je de 5 verschillen moet vinden tussen de twee schoolbusfiguren. Je zult al je visuele vaardigheden moeten gebruiken om ze hopelijk te vinden. Het is een zware uitdaging die alleen de scherpste waarnemers kunnen doorstaan. Je moet ook snel zijn om het in de beschikbare tijd te doen. Als je denkt dat je hebt wat nodig is om de test met vlag en wimpel te doorstaan, lees dan hieronder de regels.

IQ-test: de regels van het spel

Deze IQ-test stelt twee min of meer identieke figuren tegenover elkaar. Dit zijn twee schoolbussen versierd met dierenmotieven en met drie schoolkinderen aan boord. Ze hebben in totaal 5 details die hen onderscheiden. Het doel is om deze details te vinden. Op het eerste gezicht is dit een gemakkelijke oefening. Het wordt echter lastig als je de test in slechts 17 seconden moet afronden.

Enkele goede tips om te slagen voor de test

Bereid je van tevoren voor, want je zult snel en scherp moeten zijn. Je moet al je observatievermogen gebruiken om de vijf verschillen in tijd te ontdekken. Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf in optimale conditie brengt. Probeer je zoveel mogelijk te concentreren door elk geluid in de omgeving uit te schakelen. Het is belangrijk dat je er 100% in zit en dat je vertrouwen hebt in je mogelijkheden.

Dan kun je het beeld gaan onderzoeken. Idealiter doet u dit met slechts één oog om een betere gezichtsscherpte te krijgen. Wees 17 seconden oplettend en bekijk de bus en de 3 kinderen aan boord in elke mogelijke hoek. Het zit allemaal in de details, dus hou je ogen open.

Beantwoord de IQ test. Ben je geslaagd?

Kon je na 17 seconden de 5 verschillen vinden tussen de twee gele bussen? Zo niet, wees dan niet teleurgesteld. Je hoeft alleen maar een beetje te oefenen en je weet zeker dat de volgende keer het juiste moment is. Ontdek ook welke details je gemist hebt.

Als je naar de ogen van de blauwe olifant kijkt, zie je dat ze anders georiënteerd zijn. Iets hogerop staat de kikker niet in dezelfde positie. Als je naar de giraffe kijkt, zie je dat een van zijn hoorns anders is. Aan de voeten ontbreekt duidelijk het plukje gras van een van de figuren. Kijk tenslotte naar de groene vogel rechtsboven en je zult zien dat er een anomalie is.

 

Related post