IQ Test: Vind de paddenstoel verborgen tussen de kwallen

We dagen je uit om de paddenstoel tussen de kwallen te vinden in minder dan 15 seconden.

Opnieuw dagen wij u graag uit voor een nieuwe visuele uitdaging, waarbij u uw mentale vaardigheden zult testen om te zien of u het verborgen voorwerp kunt vinden.

Voor deze gelegenheid hebben we een afbeelding van de Engelse opticien Lenstore die ons vreemd genoeg uitdaagt ons gezichtsvermogen te gebruiken om een paddenstoel te vinden die verborgen zit tussen een partij kwallen, de vormen lijken erg op elkaar, dus het wordt een odyssee om er in minder dan 15 seconden te komen.

Vind de paddenstoel verborgen tussen de kwallen in minder dan 15 seconden

Als je een kleine hint nodig hebt, geen zorgen, hier is het: denk aan kwallen die ronddrijven, terwijl een paddenstoel wordt geplant; denk eraan en je hebt nog 10 seconden om het te proberen.

Zo niet, dan laten we het niet liggen en presenteren we je hieronder de oplossing van het probleem, om te controleren of om voor eens en altijd uit te zoeken waar de paddenstoel tussen de kwallen verstopt zit.

Oplossing: waar de paddenstoel zich verstopt tussen de kwallen

Heb je het gevonden? De kleine paddenstoel die tussen de kwallen verborgen zat, bevond zich in wat een achtergrondopname van de kwallen lijkt te zijn, op een soort rots die iets linksboven in het beeld gecentreerd is.

 

Related post