Kijktest: Test uw gezichtsvermogen door de vos op deze foto te vinden in 25 seconden.

Ontdek of u goed ziet door deze 25 seconden durende oogtest te doen!

U hoeft niet naar een oogarts te gaan om uw gezichtsvermogen te testen tijdens een medische controle. Vandaag hebben we een visueel spel voorbereid dat fungeert als een zelftest om u inzicht te geven in uw gezichtsvermogen. Bovendien kun je met deze kleine uitdaging je concentratie en aandacht testen.

Visuele test: “Zoek de vos in het bos”.

De volgende oogtest is gemaakt om uw gezichtsvermogen te oefenen en de kwaliteit van uw zicht in slechts enkele minuten te beoordelen. Ben je klaar voor de test? Dan zijn hier de instructies:

In de volgende afbeelding ziet u een foto van een groot bos. Op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat er alleen maar planten en bomen op deze foto staan. Maar trouw aan hun reputatie als prins van de camouflage, heeft een vos zich goed vermengd met het landschap. Om uw gezichtsvermogen te testen, moet u deze verborgen vos vinden. Je hebt 25 seconden om het te zien. Kun je het? Het is aan jou!

Visuele test: de oplossing voor de test

Je tijd is om! Eens kijken of je arendsogen hebt of dat je aan je gezichtsscherpte moet werken.

Oplossing: In feite is de vos recht voor uw ogen, zie in het volgende plaatje waar hij is. In werkelijkheid verstopte dit prachtige dier zich niet. Hij stond gewoon voor de grote boom links en lijkt zelfs te poseren voor de camera die hem fotografeerde. De kleur ervan lijkt echter zo sterk op die van de boom dat er een optische illusie ontstaat.

Heb je de vos gevonden voordat de 25 seconden om waren? Als deze optische illusie je niet voor de gek heeft gehouden en je de vos binnen de tijd hebt gevonden, feliciteren we je want je bent geslaagd voor de test! Je gezichtsscherpte is goed en bovenal ben je goed in het concentreren van al je aandacht in slechts enkele seconden. Weinig mensen zijn er namelijk in geslaagd deze test binnen de gestelde tijd af te ronden. Als u een van degenen bent die niet geslaagd zijn, laat u dan niet ontmoedigen. Je kunt nog steeds werken aan je aandacht en gezichtsscherpte. Als u deze visuele test goed vond, kunt u deze methode gebruiken om te verbeteren. U kunt op onze site vele concentratie-, gezichts-, visuele discriminatie- en andere psychologische tests vinden.

 

Related post