Ontdek hoe oplettend je bent door het vogeltje te helpen het ijsje te vinden dat anders is dan de andere.

Les tests visuels ont été spécialement conçus pour vous divertir et à faire fonctionner votre intelligence.

Heb je een zware dag gehad en wil je alleen maar ontsnappen? Maar wist je dat je tegelijkertijd kunt trainen en plezier maken? Puzzels en raadsels zijn er om iets meer over je te onthullen en je vaardigheden te vergroten. Deze keer is het een visuele test om je concentratie en nauwgezetheid aan te scherpen. Het is aan jou!

Visuele test: wat is het?

De test waar we het over hebben is een visuele herkenning. Ben je snel genoeg om op te merken wat zich onderscheidt van de rest? Dit is een illustratie van meerkleurig ijs. Ze hebben allemaal hun eigen kleuren en kenmerken, maar zien er hetzelfde uit.

Maar onder hen, is er een triest vogeltje. Het doel is om deze ongelukkige te helpen het ijsje terug te vinden dat hij kwijt is. Het is anders dan alle andere. Je moet het vinden in minder dan 20 seconden. Durf je?

De oplossing: welk ijs is anders?

Wat de test moeilijk maakt, is dat er verschillende soorten ijs zijn die zich herhalen. Hoewel ze verschillen in vorm, grootte en kleur, zijn ze hetzelfde. Dit maakt het spel verwarrend. De truc is om voortdurend je geheugen te gebruiken. Degene die bij het zielige vogeltje hoort is de ijslolly. Het is in de centrale rechterhoek van de foto. Het is roze aan de bovenkant en groen aan de onderkant, dus het is anders dan de anderen. Veel deelnemers faalden en konden de vogel niet helpen. Maar de slimmeriken wel.

Het ontbrekende ijs vinden was niet zo eenvoudig. Wat de spelers doet falen is de tijdsdruk. Stress vermindert het vermogen van de hersenen om te denken en dus te redeneren. Om te slagen in visuele puzzels moet je je dus concentreren en op een rustige plaats zijn. Het eerste waar je naar moet kijken is de achtergrond of de hoeken van de foto. Vaak zit de oplossing daar verborgen. Dan moet je elk detail onthouden.

Heb je het juiste antwoord gevonden?

Als je het goed hebt, dan ben je een uiterst nauwgezet persoon. Dit is een zeer zeldzame kwaliteit in deze tijd waarin de maatschappij ons aanmoedigt ons alleen te baseren op het overbodige, zonder de diepte in te gaan. Maar als je faalt, dan is het goed. Veel internetgebruikers hebben dit ook meegemaakt. Dus je bent niet de enige in deze situatie.

Related post