Verplaats 3 lucifers om een woord te laten verschijnen. Je hebt 10 seconden om dit te doen.

Vous devez regarder attentivement l’image de l’énigme de logique et ensuite déterminer exactement quelles allumettes vous devez déplacer pour former ce mot.

Hier presenteren we je een lastige logische puzzel waarin je je kennis van algemene kennis moet bewijzen. In deze uitdaging moet je slechts 3 wedstrijden om de naam van een bekende hoofdstad van een Aziatisch land te vormen. Je hebt maar 10 seconden om het te doen.

We geven u niet meer aanwijzingen, omdat we de hierboven gegeven aanwijzingen voldoende achten om het woord te vinden en dat u met uw verstand bepaalt welke lucifers u moet verplaatsen om de logische puzzel op te lossen. Als u klaar bent, laten we u achter met het beeld van deze uitdaging.

Als u na verschillende mislukte pogingen en na het verstrijken van enkele seconden het woord nog steeds niet kunt vinden, laat staan dat u weet welke lucifers u moet verplaatsen, geven wij u hieronder de oplossing.

Oplossing van het spel

Het is heel eenvoudig. U kunt de naam van de hoofdstad vormen door drie lucifers te verplaatsen om een nieuwe letter te maken.

Verwijder in de tweede figuur de verticale lucifer rechts. Hier is een “E”.

In de derde figuur wordt de horizontale lucifer uit het midden verwijderd, en dit is een “O”.

In de vierde figuur tenslotte wordt de bovenste horizontale match verwijderd, en dit is een “U”.

Met de 3 lucifers in de hand vorm je een laatste letter “L” die je toevoegt aan het einde van het woord.

U krijgt de naam van de hoofdstad van Zuid-Korea, “SEOUL”.

Related post