Verschil spel: 3 verschillen zijn verborgen in deze kerst illustratie!

In beeld van de dag waar een vrouw aan het werk is terwijl de kerstvakantie nadert, moet je 3 verschillen vinden. Wist je trouwens dat de Kerstman die wij kennen, die met de witte baard, het rode pak en de zwarte riem, is ontstaan dankzij Coca-Cola? Inderdaad, voordat het merk dit personage vernieuwde, was hij anders. Hij had niet zijn joviale uitstraling, noch zijn dikke buik, noch een pak trouwens. Laten we nu naar het spel gaan!

Vind de 3 verschillen in deze visuele test!

Deze test is een visueel spel dat vooral leuk en uitdagend is. Het stelt je in staat om je visuele perceptieDit soort test is erg populair, omdat het een uitstekende manier is om te ontspannen, maar ook om je oogcoördinatie en concentratie te ontwikkelen. Dit soort test is erg populair, omdat het een uitstekende manier is om te ontspannen, maar ook om je oogcoördinatie en concentratie te ontwikkelen.

Watsu.nl

In deze test gaat het er in feite om verschillen te vinden via de illustratie. De test is ontworpen voor alle intellectuele niveausOf je nu een kind bent of een volwassene, beginner of expert. Je kunt dit spel met je familie spelen, maar ook met je vrienden.

Deze test lijkt ingewikkeld. Inderdaad, de verschillende kleuren van Kerstmis kunnen verwarrend zijn, maar ook de versieringen. De verschillen kunnen zich voordoen op alle niveaus van het beeld, van het personage tot de versieringen tot het totale decor. Er zijn verschillende technieken die je kunnen helpen om snel voor deze test te slagen. Neem allereerst de tijd om elke afbeelding zorgvuldig te bestuderen, met aandacht voor elk detail.

Probeer duidelijke verschillen te zienZoals veranderingen in kleur, ontbrekende voorwerpen of toegevoegde voorwerpen. Als je eenmaal een verschil hebt opgemerkt, zoek dan verder weg naar andere. Het is onwaarschijnlijk dat de verschillen zich op dezelfde plaats bevinden. Bedenk ook dat de verschillen subtiel kunnen zijn, zoals licht verschoven schaduwen of veranderde contouren. Geef uw ogen zo nodig een pauze om een duidelijker, rustiger beeld te krijgen.

Oplossing

Als je erin geslaagd bent om alle verschillen tussen de afbeeldingen te zien, goed gedaan! Dit bewijst dat je opmerkelijke visuele scherpte hebt.

Voor degenen die het niet gelukt is, staat de oplossing in de onderstaande afbeelding.

Watsu.nl

  • Related post