Verschil spel: Je hebt 60 seconden om de kleinste verschillen in dit plaatje te vinden!

In deze scène waar twee ouders net een baby hebben gekregen, zijn er drie verschillen geslopen tussen de twee beelden. Wist je trouwens hoeveel kinderen er elke dag op de wereld geboren worden? Er zijn ongeveer 380.000 geboortes per dag, tegenover 160.000 sterfgevallen. Dat is een indrukwekkend getal, want in één jaar tijd wordt de aarde gevuld met 136.800.000 mensen meer, bijna 2,2 keer het aantal inwoners in Frankrijk. Speel het spel en probeer de verschillen in deze test te vinden.

Je moet drie verschillen vinden en niet één meer

Verschilproeven zijn een van de populairste spelletjes op onze site geworden, en we zijn blij te zien dat steeds meer van jullie ernaar vragen. Daarom hebben we vandaag het volgende samengesteld een nieuwe verschiltestdie echter van een vrij moeilijk niveau is. Deze test kan door iedereen gespeeld worden, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau. Het is een erg leuk en uitdagend spel, waarmee je je observatievermogen en je vermogen om details te herkennen te ontwikkelen. Deze verschiltest bestaat uit twee afbeeldingen, en je moet de verschillen vinden die tussen hen bestaan. U moet goed op de details letten om voor deze test te slagen, want sommige verschillen kunnen zeer subtiel kunnen zijn.

Watsu.nl

Het is belangrijk om eerst zorgvuldig naar elk beeld te kijken. Zorg er vervolgens voor dat je de twee beelden naast elkaar hebt, zodat je ze samen kunt analyseren. Je moet alle zichtbare verschillen vinden, maar ook de bijna onmerkbare details. De verschillen in dit spel zijn zeer subtiel. Het kan een verandering in kleur zijn of een kleine verandering in vorm. Het is ook belangrijk om je te concentreren op de voorwerpen en achtergronden in elke foto, en niet alleen op de personages. De verschillen zitten elders in de scène. Tot slot is het belangrijk om de tijd te nemen en je niet te haasten. Maar wees voorzichtig, je hebt maar 60 seconden.
We geven je enkele basistips voor succes: zoom in op de afbeelding, gebruik een potlood om verschillen beter op te sporen en kom niet te dicht bij de afbeelding. Nu je ons beste advies hebt, is het aan jou!

De oplossing

Heb je de 3 verschillen gevonden? Gefeliciteerd! Zo niet, maak je geen zorgen. Hier is het antwoord in plaatjes. Breng jezelf de volgende keer beter aan!

Watsu.nl

Related post