Verschillenspel: Zoek de 3 verschillen tussen de dwergen als je goed kunt observeren!

Test je gezichtsvermogen en je denkvermogen met dit zoek de verschillen-spel.

Foutspellen of zoek de verschillen-spellen zijn uitstekende manieren om uw gezichtsscherpte en uw gevoel voor detail te testen. Dit wetende, hebben we een geweldige visuele uitdaging voor je voorbereid waarmee je kunt meten hoe scherp je ogen zijn en of je een behendige geest hebt. Ga jij onze uitdaging aan?

Visuele test: “Wat zijn de 3 verschillen tussen de twee afbeeldingen van dwergen?” »

Jouw uitdaging voor vandaag is om de plaats van prinses Sneeuwwitje in te nemen en samen met de 7 dwergen de onderstaande afbeelding te bekijken. Op het eerste gezicht is er niets mis met deze twee afbeeldingen. Geloof het echter, er zijn 3 fouten die daar verborgen zijn.

© Watsu

Blijf de komende 30 seconden gefocust, want dat is de tijd die je hebt om deze leuke visuele test op te lossen.

Klaar, ingesteld? Zoekopdracht!

IQ-test: de antwoorden

De toegewezen 30 seconden zijn verstreken. Is het je gelukt om alle 3 de verschillen in de tijd te vinden?

Als je dit hebt bereikt, betekent dit vooral dat je een hoge mate van concentratie hebt. Ook ben je een goede observator die ondanks de tijdsdruk je grondigheid weet te gebruiken! Als je niet alle 3 de fouten hebt gevonden voordat de 30 seconden om zijn, probeer dan te achterhalen waarom, zodat je aan dat zwakke punt kunt werken: gebrek aan observatie, afgeleide of onscherpe ogen, gebrek aan concentratie, lage reflectiesnelheid?

Hier zijn de antwoorden die u nodig had om te vinden.

De oplossing

Hier zijn de 3 verschillen en de oplossing in foto’s:

© Watsu

 

Vond je deze visuele test leuk? Bezoek onze site voor andere tests die net zo stimulerend en leuk zijn als degene die je net deed!

Related post