Verschilspel: kun je de 3 verschillen tussen deze 2 afbeeldingen vinden in 30 seconden?

De test van vandaag is een visuele oefening. Het gaat over de tandenfee en de tandenfee. We hebben een verhaaltje dat niet veel mensen weten over tanden. Wist je dat muggen 47 tanden hebben en slakken 25 tanden? Een feit dat niet bekend is en gek lijkt voor kleine insecten. In de oefening van vandaagzal het niet nodig zijn om het aantal tanden te tellen, maar de verschillen tussen de twee beelden die u worden gepresenteerd.

Test je visuele waarneming door de verschillen te vinden tussen deze twee afbeeldingen

Deze uitdaging zal testen uw vermogen om details te onderscheiden. Neem de tijd om deze twee afbeeldingen zorgvuldig naast elkaar te bekijken om zelfs de meest subtiele verschillen te vinden. Let goed op en concentreer je om voor deze test te slagen.

Watsu.nl

Voordat je het spel begint, moet je onthouden dat je 30 seconden hebtniet één meer, om te vinden de 3 verschillen. Hoewel deze afbeeldingen op het eerste gezicht identiek lijken, kunnen alleen de meest oplettende ogen de verschillen zien. Deze test is eenvoudig en kan worden gedaan met familie en vrienden.

Om de details te vinden, kun je gerust inzoomen of de afbeelding vergroten, dat zal makkelijker zijn. Het zal gemakkelijker zijn, de verschillen kunnen klein zijn en zoomen is noodzakelijk. U kunt ook alle beschikbare middelen gebruiken om de fouten te vinden, zelfs een vergrootglas. Nu je alle tips hebt, laten we de timer starten.

De verschillen die je moest ontdekken

Deze test was misschien niet zo gemakkelijk in de beschikbare tijd, maar we denken dat het jullie gelukt is. Als je denkt dat je alle verschillen hebt gevonden, de resultaten hieronder om het te bevestigen. Als u geen succes had, neem dan de tijd om na te gaan wat aan uw aandacht kan zijn ontsnapt. Wees niet ontmoedigd, het kan iedereen overkomen.

Oplossing

Sommige verschillen waren onmiddellijk duidelijk, terwijl andere subtieler waren. Maar met een scherp oog kunnen ze gemakkelijk worden opgemerkt, hier is de oplossing in beeld :

©Watsu.nl

Het eerste detail was bij de van de tanden. Kijk eens goed: op de tweede foto zijn ze niet zichtbaar.

Het tweede detail was de hand die op de tweede afbeelding niet dezelfde is. De details van de vingers zijn vervaagd.

Eindelijk, de staart kan er ook uitgesprongen zijn. De kleur is niet hetzelfde op de tweede foto.

Related post