Visuele test: Alleen slimme mensen zien het verschil tussen de twee foto’s in 15 seconden.

Durf de grenzen van uw concentratie- en gezichtsvermogen te kennen door deze nieuwe test te doen.

Bij deze visuele test bepaalt de tijd die u nodig hebt om de oplossing te vinden uw visuele en cognitieve vaardigheden. Hoe minder tijd je neemt, hoe slimmer je bent. In deze uitdaging moet je je scherpe ogen gebruiken om de verschillen tussen de twee figuren te ontdekken. Maar je moet het wel binnen de tijd doen. Anders heb je verloren.

Ontdek de spelregels en ga aan de slag

In de afbeelding zie je dezelfde figuur naast elkaar: een kat en een muis die buiten thee drinken. Daar lijkt het op het eerste gezicht tenminste op. Als u echter goed kijkt, zult u zien dat er enkele subtiele details zijn die hen onderscheiden. Jouw missie is om ze allemaal te vinden. Er zijn er 3 in totaal.

Het zou heel gemakkelijk zijn als je alleen maar hoefde te zoeken naar deze verschillen. De moeilijkheid van deze test ligt in de tijd die je krijgt. U heeft slechts 15 seconden om de fouten te vinden. Om te slagen, moet je geconcentreerd zijn en je ogen open houden.

Onze tips voor het slagen voor de test

Hoewel de twee illustraties er simplistisch uitzien, kan het opsporen van de verschillen tussen beide ingewikkeld lijken. Als u deze uitdaging binnen de tijd wilt halen, raden wij u aan u af te zonderen om u beter te kunnen concentreren. Blijf uit de buurt van lawaai of afleidende elementen. Voor een scherpere blik kunt u met één oog naar het beeld kijken en het andere met de palm van uw hand verbergen.

Heb je de verschillen gezien? De antwoorden

Heb je na 15 seconden de 3 verschillen gevonden? Of u dat nu deed of niet, laat ons u de oplossing geven voor deze visuele uitdaging. Zo kunt u uw antwoorden controleren of uw tekortkomingen vaststellen als u niet geslaagd bent.

Als je goed naar de foto kijkt, zie je dat de snuit van de kat niet op dezelfde plaats zit. Het is hoger op de ene figuur en lager op de andere. Op de achtergrond ziet u een typisch Japanse deur. Op een van de vierkanten van houten latten is het washi of rijstpapier groen, terwijl de andere wit zijn. Kijk tenslotte eens goed naar de muis. De beker die hij vasthoudt is langer op de foto rechts.

Vond je deze test leuk? Deel het dan met je vrienden en familie. Wij hebben ook andere visuele tests waarmee u de tijd kunt doden, uw gezichtsvermogen kunt oefenen en vooral uw concentratievermogen kunt verhogen.

 

Related post