Visuele test: één mok is leeg tussen al deze mokken, kun je die vinden?

In de test van vandaag, moet je de lege mok vinden. Wist je dat de mok ouder is dan je denkt? De porseleinen mok heeft een lange geschiedenis. Hij werd uitgevonden in China rond 600 na Christus. De eerste mokken werden gemaakt van zeer fijn porselein, dat in de loop der jaren werd versterkt. Dit fijne porselein maakte het mogelijk om lichte en elegante mokken te maken, die erg populair waren bij de Chinese adel. Nu u weet waar uw mok vandaan komt laten we spelen!

Watsu.nl

Deze lege mok test is voor iedereen

Deze visuele test is een effectieve manier om je visuele vaardigheden op een leuke manier te verbeteren. Het is een test voor iedereen en helpt je om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen. Het gaat om observatievaardigheden, maar ook om deductievaardigheden. Dit type test zal ook de hersenactiviteit stimuleren. en zal hen helpen hun probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.

Het vinden van de lege mok in deze afbeelding lijkt misschien moeilijk, maar met de juiste tips is het een koud kunstje. Allereerst is het belangrijk een overzicht van de afbeelding te hebben en de context te begrijpen. In dit geval is het een foto met mokken. Vervolgens moet je zorgvuldig naar elke mok kijken om de mok te vinden die helemaal leeg is. Om te weten welke leeg is, moet je kijken naar de andere mokken die gevuld zijn met bijvoorbeeld warme chocolademelk, room, enz.

Een andere tip is om goed te kijken naar de bodem van de mok, die dezelfde kleur moet hebben als de container. Zijn ze verschillend van kleur, doe dan geen moeite. Ook kunnen er schaduwen of reflecties zijn die wijzen op een lege mok in vergelijking met andere volle mokken. Scan het beeld om de indringer te vinden.

De oplossing voor deze test

Heb je de lege mok gevonden? Dit geeft aan dat je over grote visuele en deductieve vaardigheden beschikt, gefeliciteerd! Zo niet, maak je geen zorgen, we geven je het antwoord in plaatjes. De mok stond links in beeld.

Watsu.nl

We hebben verschillende leuke visuele tests voor je om je visuele vaardigheden te verbeteren, Doe er gerust elke dag een!

Related post