Visuele test: vind de kat verborgen in de foto

Je moet de kat vinden in minder dan 20 seconden.

Verveeld? Maak je geen zorgen, bij revelsant hebben we een leuke test om de tijd te doden en tegelijkertijd je concentratie en je geest te oefenen.

In het beeld dat al enige tijd op de netwerken circuleert, kijkt de kat naar de camera vanaf een punt waar je hem gemakkelijk uit het oog verliest.  Je moet heel voorzichtig zijn en het zo snel mogelijk identificeren, want om het interessanter te maken heb je maar 20 seconden.

Slim? De tijd raakt op…

Heb je het? Zo niet, maak je dan geen zorgen, we weten dat het poesje erg ongrijpbaar en moeilijk te vinden kan zijn, dus we geven je een hint. Het kleine zwarte harige dier staat bijna in het midden van de foto.

De oplossing

Heb je het niet gehaald? We weten dat het een hele uitdaging was, maar maak je geen zorgen, hier is nog een tip. De sleutel is om bij het deurkozijn te kijken, als je goed kijkt zie je hun oren. Om u niet in twijfel te laten, laten we de afbeelding met het juiste antwoord achter.

Nu je de oplossing weet, daag iemand uit om het leuker te maken en vergeet niet te blijven oefenen met onze andere visuele uitdagingen.

 

Related post