Visuele uitdaging: Help het meisje haar fiets te vinden ?

De fiets van deze dame is niet gestolen, hij staat ergens op deze foto. In dit spel moet je deze arme vrouw helpen haar fiets terug te vinden.

Deze visuele test is een uitdaging voor je observatievermogen! De regels zijn eenvoudig, je moet gewoon de fiets van het meisje vinden die in de foto verborgen is. Om hem te vinden, moet je je ogen wijd open doen. Je moet aandachtig en vooral geconcentreerd zijn om deze test snel op te lossen.

© Watsu

De fiets kan overal staan, van de hoek van de straat tot achter gebouwen. Met een beetje geduld en doorzettingsvermogen kun je hem gemakkelijk vinden. Dit spel is bedoeld voor kinderen, want het is een makkelijk niveau, maar iedereen kan het spelen. Wees voorzichtig, deze test is getimed, je hebt 60 seconden om hem te vinden, verspil je tijd niet.

Om de fiets in deze foto te vinden, is het belangrijk om de details van de foto te observeren. Zoek eerst naar vormen die op een fiets kunnen lijken. Zoek naar: twee wielen, een frame of pedalen die je gemakkelijk zouden kunnen helpen. Zoek vervolgens naar kleuren die afwijken van het landschap. De fiets zou ook dezelfde kleur kunnen hebben als de outfit van het meisje.

Een truc is om in te zoomen op de afbeelding om een gedetailleerder beeld te krijgen. Zo zie je de fijnere details en valt de fiets beter op. Je kunt ook het perspectief van de afbeelding veranderen door deze te draaien of vanuit een andere hoek te bekijken.

Oplossing

De fiets was niet ver van het meisje, er is niets aan de hand. Kijk dichterbij, hij staat achter haar, onder haar arm, naast de boom. Hieronder staat de oplossing in beeld:

© Watsu

Related post