Visuele uitdaging: vind de sok en hoed van de kerstman in recordtijd

In deze kerstfoto moet je een kous en een kerstmuts vinden in minder dan 20 seconden.

We hebben een nieuwe visuele uitdaging voor u, waarbij we de kerstsfeer gaan opwarmen met een uitdaging die ons al helemaal onderdompelt in de geliefde feestdag.

Je hebt een foto waarin je niet één, maar twee voorwerpen moet vinden: een kerstkous en een kerstmuts. Wij dagen u uit om het in minder dan 20 seconden te doen, wat alleen de meest vaardigen kunnen. Blijf naar beneden scrollen om het volledige plaatje te zien als je je bril hebt en alles klaar is. Vergeet niet de timer in te stellen.

Vind de kous en hoed van de Kerstman in minder dan 20 seconden

Deze visuele uitdaging van twee elementen kan een beetje ingewikkeld worden, dus we geven je een kleine hint om je te helpen: de sok heeft een glad materiaal en de hoed is ruw.

We hopen dat dit helpt, neem nu nog 15 seconden, of blijf naar beneden scrollen om het juiste antwoord te vinden, en als je ze niet zag, weet je waar ze waren.

Oplossing: Waar zijn de sok en hoed van de kerstman in het plaatje?

Gefeliciteerd voor degenen die dat deden. De sok bevond zich zeer dicht bij het midden, bijna bovenaan de foto, meer bepaald boven een hoed boven een van de pinguïns; de hoed daarentegen bevond zich zeer dicht bij wat een groene heksenhoed lijkt te zijn in de sector rechtsonder.

 

Related post