Wat zijn je grenzen? Doe deze visuele quiz om erachter te komen!

Grenzen zijn persoonlijk en uniek voor elke persoon. Zij zijn namelijk afhankelijk van ervaringen, persoonlijkheden en de omgeving. Maar het is ook belangrijk te weten dat ze kunnen veranderen en variëren naargelang de context, de levensfase waarin je je bevindt of de mensen om je heen. Wilt u ontdekken wat u beperkt en vertraagt? Dankzij deze persoonlijkheidstest krijgt u een mogelijk antwoord terwijl u zich amuseert! Waar wacht je op om te spelen?

Visuele test: “Welke van deze kooien inspireert je het meest?”

Om deze persoonlijkheidstest in te vullen, moet je goed kijken naar de verschillende kooien op de volgende afbeelding. Welke van deze vier kooien vindt u bijzonder aantrekkelijk of interessant? Als je je antwoord hebt, zoek dan hieronder uit wat deze keuze betekent.

Test1_08_02_2023©NiceTime

Visuele test: het juiste antwoord

Heb je je kooi gekozen? Onthoud het nummer en ontdek wat het onthult over je persoonlijke grenzen!

1. Kooi nr. 1

Je hebt nooit veel belang gehecht aan materieel comfort en geld. Dit is wat je tegenhoudt om vooruit te komen en je doelen te bereiken. Verander dit door meer te gaan investeren in je werk.

2. Kooi nr. 2

Als een kalm en vreedzaam persoon, vermijd je elke gespannen situatie. Zozeer zelfs dat je liever iemand gelijk geeft en zijn regels volgt dan hem tegen te spreken en ruzie of een misverstand te creëren. Wees je ervan bewust dat het deze persoonlijkheid is die je beperkt. Je moet leren jezelf te laten gelden en jezelf op de eerste plaats te zetten als je wilt slagen.

3. Kooi nr. 3

Je houdt niet van spanning of onbekende eindes. U wilt het liefst alles weten en zeker zijn voordat u ergens aan begint, of het nu een relatie of een carrière is. Het is deze overdreven voorzichtigheid die u beperkt, want u geeft het op zodra u onzeker bent. Ook geloof je niet dat je dromen ooit kunnen uitkomen. Het is tijd om te gaan geloven en te veranderen.

4. Kooi nr. 4

U bent een van die mensen die zich in elke maatschappij op hun gemak voelen. Hoe gezellig je ook bent, je kunt niet in eenzaamheid en isolatie leven…. U moet echter beseffen dat, hoewel communicatie een groot goed is, het schadelijk kan zijn voor uw eigen ontwikkeling. Open je ogen en accepteer dat er schadelijke en ongezonde relaties zijn die je moet stoppen.

Als je deze persoonlijkheidstest leuk vond, aarzel dan niet om hem te delen met je vrienden en ontdek onze andere tests en puzzels!

Related post