Zie je de ring op de foto? Je bent grondig als je het in 10 seconden vindt.

Voici un test qui s’adresse à ceux qui ont une vue exceptionnelle.

Op internet en sociale netwerken zijn veel visuele tests, puzzelspelletjes en illusie-uitdagingen te vinden. Alleen of nog beter met vrienden, ze bieden je de mogelijkheid om je snelheid en intelligentie te testen. De volgende uitdaging kost je slechts 10 seconden.

Waar is de ring?

In deze uitdaging heb je een foto met bedrukte stof. De stof is verdeeld in 5 delen en elk deel heeft een ander patroon.

Temukan cincin di gambar tes fokus ini.

Jouw rol? Om de ring verborgen tussen al deze vormen te vinden in minder dan 10 seconden. Het klinkt misschien gemakkelijk, maar denk nog eens na, want slechts een paar mensen hebben de ring binnen de gestelde tijd kunnen vinden. Aan de andere kant, als het je lukt om het op te lossen, mag je jezelf feliciteren, je bent zeer scherpzinnig en zeer nauwgezet. Je observatievermogen is zeer scherp, evenals je concentratie.

Aarzel niet om je vrienden uit te dagen om te zien wie het beter kan.

De oplossing van het raadsel

Zoals u gemerkt zult hebben, is deze oefening een echte eyeopener. Met alle bloemen in je gezichtsveld, hun vormen en kleuren, is het niet bepaald makkelijk om te vinden waar het ringetje zit.

Jawaban tes fokus dalam menemukan cincin pada gambar.

Dus hier is de oplossing. De stof is verdeeld in 5 delen met verschillende patronen en kleuren. U ziet een deel met een witte achtergrond, een ander deel met een gele, lichtblauwe, donkerblauwe en paarse achtergrond. De gouden ring bevindt zich op het gebied met een witte achtergrond. Het bevindt zich bij het gedeelte met een hemelsblauwe achtergrond, net naast de tweede bloem van rechts.

Zoek om precies te zijn het gebied met een hemelsblauwe achtergrond. Vanaf het gebied waar het bovenaan begint, tel je de bloemen vanaf het witte gedeelte tot aan de 3e bloem. Kijk dan naar links, en daar is het juweeltje!

Deze visuele test was een goede training voor de ogen en de hersenen. Het laat zien hoe moeilijk het is om een voorwerp te vinden in een gedrukt patroon. Bovendien lijkt de kleur van de ring op die van de bloemen, beide zijn goud.

Blijf oefenen met meer van dezelfde proeven, zodat je vooruitgang boekt!

Related post